Football Manager 2009 με 3d match engine!

fm2009 preview

Από προχτές έχω  την τύχη να έχω στα χέρια μου το preview code του Football Manager 2009 και ευχαριστώ την Ζegetron, την ελληνική αντιπροσωπεία της SEGA, για αυτό.

Το preview code είναι μια pre-beta έκδοση του παιχνιδιού, που διαθέτει όλα τα features της τελικής έκδοσης, εκτός από την δυνατότητα να κάνεις load game. To beta θα κυκλοφορήσει γύρω στις αρχές Νοεμβρίου, ενώ το ίδιο το παιχνίδι θα βρίσκεται στα καταστήματα στις 14 Νοεμβρίου.

Η “επανάσταση” που φέρνει η έκδοση 2009 του παιχνιδιού, είναι η ενσωμάτωση 3δ μηχανής γραφικών στο παιχνίδι. Μια επανάσταση πολυαναμενόμενη, καθώς η προηγούμενη με τις 2δ τελίτσες, είχε πραγματοποιηθεί στην έκδοση CM4 (εν έτει 2003).

Οι πρώτες εντυπώσεις που έχω από την μηχανή είναι αρκετά καλές. Μην περιμένετε και γραφικά επιπέδου Pro Evolution Soccer, αλλά αναπαριστούν αρκετά καλά ό,τι συμβαίνει στο γήπεδο. Υπάρχουν διάφορες επιλογές για την κάμερα θέασης του αγώνα (από την κορυφή, από τα δημοσιογραφικά θεωρεία, από το κόρνερ, πίσω από το τέρμα κοκ), καθώς και 2 μορφές 2d για όσους αντιπαθήσουν την νέα εξέλιξη…!

Δυστυχώς δεν είμαι ακόμα βέβαιος ότι έχω την άδεια να ανεβάσω screenshots και videos γι’αυτό θα αρκεστώ στο μοναδικό videάκι που βρήκα στο youtube και το οποίο δίνει μια αμυδρή εικόνα για το τι μας περιμένει…

Φυσικά για όλες τις πληροφορίες για το παιχνίδι, δεν υπάρχει άλλο μέρος  από την ελληνική κοινότητα των φίλων του παιχνιδιού, το fmgreece.

2 comments

  1. File mou kalhmera 8elw na sou kanw mia erotish agorasa simera to manager se antigrafh prospa8isa na to perasw alla zitaei enas pasword diavase epanlimimena sto forum alla dn vrika tipota apolitos gia tis antigrafes!! Me sunxoreis pou grafw me greeklish!!

  2. Καλημέρα! Δεν είναι νόμιμη αγορά η αντιγραφή και αυτός που σου το πούλησε σε κορόιδεψε μάλλον γιατί δεν σου είπε ότι χρειάζεται κωδικός! Αγόρασε το αυθεντικό και στο πίσω μέρος από το βιβλιαράκι, έχει τον κωδικό που ψάχνεις!

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.