Έλεος πια ρε Λαζόπουλε με τις κλανιές…

Δεν υπάρχει επεισόδιο εδώ και μήνες, που ο Λαζόπουλος δεν έχει πει κάτι που να περιέχει κλανιές και πορδές. Ή βιντεάκι θα δείξει ή ανέκδοτο θα πει ή για τις γριες και λοιπές θείες του. Μερικές φορές μάλιστα, φτάνει σε επίπεδο κακογουστιάς.

Εντάξει, το είπες μια το είπες δύο, κόφτο πια, κακόγουστο έχει γίνει. Αλλά όπως φαίνεται δεν είναι καινούριο φαινόμενο. Και τους Μήτσους όταν έκανε, του άρεσε αυτό το “αστείο” …

Δεν μου το βγάζεις από το μυαλό ότι περνάει γαστρεντερικές διαταραχές ο Λάζόπουλος και έχει κολλήσει το κεφάλι του εκεί.

1 comment

  1. Βασικός κανόνας στους καλούς τρόπους και στους στοιχειώδεις κανόνες καλής συμπεριφοράς είναι ότι:”όταν προσκαλείς κάποιον σε μια διάλεξη, και για οποιοδήποτε λόγο την ματαιώνεις, φροντίζεις να ενημερώσεις για την ακύρωση τους προσκεκλημένους σου ή, στην χειρότερη περίπτωση, να βγάλεις μια ανακοίνωση με τρόπο που οι ενδιαφερόμενοι να το μάθουν και να μην υποβληθούν στην ταλαιπωρία να έρθουν τόσο δρόμο για μία διάλεξη που.. δεν θα γίνει”

    Τον στοιχειώδη αυτον κανόνα καλής συμπεριφοράς φαίνεται ότι δεν γνωρίζουν ούτε η Πρεσβεία της Ουρουγουάης στην Αθήνα, ούτε το Ινστιτούτο Θερβάντες Αθηνών,που είχαν οργανώσει για σήμερα Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011, στις 19,30 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ινστιτούτου Θερβάντες, διάλεξη του κ. Χουάν Κάρλος Παλάσιος με τίτλο “Ιησουίτες και Ινδιάνοι Γουαρανί ή Γκουαρανί στον ποταμό Ουρουγουάη”.

    Λόγω της 24ωρης απεργίας των συγκοινωνιακών μέσων στην Αθήνα τη μέρα αυτή, οι ενδιαφερόμενοι τηλεφωνούσαν απεγνωσμένα το απόγευμα 18,00-19,00 στα εξής τηλέφωνα , τα οποία αναφέρονταν στη σχετική πρόσκληση που τους είχε αποσταλεί:

    α) Στο τηλέφωνο 210 3602635 της Πρεσβείας της Ουρουγουάης, δεν απαντούσε κανείς.

    β)Στο τηλέφωνο 210 3634117 του τηλεφωνικού κέντρου του Ινστιτούτου Θερβάντες, μια γλυκειά μαγνητοφωνημένη γυναικεία φωνή τους απαντούσε ότι πρέπει να πληκτρολογήσουν τον αριθμό 2 για τα πολιτιστικά θέματα (διαλέξεις), αλλά παρά την πληκτρολογηση του αριθμού 2, η ευγενική μαγνητοφωνημένη γυναικεία φωνή τους ενημέρωνε “ότι αυτή τη στιγμή οι γραμμές είναι κατειλημμένες- Καλέσατε αργότερα”. Το ίδιο και όταν δεν γινόταν επιλογή του αριθμού 2 αλλά του αριθμού 1 (Γραμματεία) ή χωρίς καμία επιλογή (τηλεφωνικό κέντρο), δηλαδή η η ευγενική μαγνητοφωνημένη γυναικεία φωνή τους ενημέρωνε “ότι αυτή τη στιγμή οι γραμμές είναι κατειλημμένες- Καλέσατε αργότερα”.

    Δηλαδή, με το πρόσχημα της απεργίας των συγκοινωνιακών μέσων στην Αθήνα, οι παραπάνω υπηρεσίες (Πρεσβεία της Ουρουγουάης και Ινστιτούτο Θερβάντες) έγραψαν στα παπάρια τους τον κόσμο που αποφάσιζε να κάνει ποδαρόδρομο όλη τη διαδρομή και να προσπαθεί απεγνωσμένα να πάρει τηλεφωνικά την πληροφορία “θα γίνει ή δεν θα γίνει απόψε η γαμημένη η διάλεξη;”

    Όπως πάντα συμβαίνει σε υπηρεσίες παρόμοιου είδους, κανένας δεν θα τιμωρηθεί και κανένας δεν θα ζητήσει συγγνώμη.

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.